Diváci byli z Perníkové nadšeni

05.06.2012 11:08

Nejenom trenérkám týmů, které se účastnily prvního ročníku Perníkové Kopretiny, se soutěž líbila. Soutěž se líbila i divákům, kterých přišlo více než tisícovka. Svěčí o tom anketa na našem webu a spousty pozitivních ohlasů, které k nám doputovaly.

 

Anketa

Na našich stránkách proběhla anketa, která zjišťovala spokojenost se soutěží. 95 % hlasujících se vyjádřilo, že se jim soutěž líbila.

"Zájem veřejnosti a pozitivní ohlasy nás velmi těší a motivují nás připravit Perníkovou Kopretinu i pro příští rok", uvedla ředitelka soutěže Iva Chalupníčková.

Dorazilo i velké množství pozitivních ohlasů, kterým diváci napřímo vyjadřovali své příjemné pocity z prvního ročníku soutěže. Všem divákům i soutěžícím děkujeme :-)

 

Z dopisů diváků vybíráme

Dnešní soutěž Kopretina byla nejlépe zorganizovaná soutěž, co jsem kdy za posledních deset let viděla, a že jsem jich opravdu za ty roky s dcerou projela hodně. Soutěž běžela bez prodlev, úžasný zvuk, porota měla k dispozici elektronický hodnotící systém, krásný diplomy, a to nemluvím o úžasně zmáknutém parkování a provedení hlediště pro fanoušky. Takže soutěž má jedničku podtržku :-)

       Radka D.

 

K 1. ročníku Perníkové Kopretiny jen a jen chvála. Po stránce organizační i sportovní, jednička s *. Vystoupení všech týmů bylo super. Do 2. ročníku hodně zdaru!

Petra H.

 

Děkuji vám, za parádně zorganizovanou soutěž. Krásná atmosféra, zázemi pro diváky i naše děti. Naše děti i my jsme nadšeni. Těšíme se na příští rok.

Petr N.

 

Naprosto skvělá akce :). Děkuji pořadatelům za perfektní organizaci a atmosféru. Užila jsem si to jako fandící mamina a bylo to super. díky :)))         

Michaela Č.

 

Byla jsem tam a nelituji, super atmosféra, organizace, povedená akce a skvělá vystoupení, holky, jen tak dál, těším se na další ročník :)

Majka T.

Takže za rok se těšíme, protože 18. května 2013 opět roztančíme celý Ideon!