Soutěžícím zajistíme maximální komfort!

08.04.2013 21:12

Na aerobikových soutěžích není obvyklé, aby každá soutěžící měla svůj háček na věci v šatně. Většinou jsou prostory pro soutěžící nedostatečné a jejich věci se povalují po chodbách a na zemi. To se však na Perníkové Kopretině nestane. „Stejně jako loni, jsme si pro Perníkovou Kopretinu pronajali obě patra kulturního centra Ideon. Celé spodní patro bude určeno právě pro zázemí soutěžících týmů. Každý tým tak bude mít svůj prostor, židle a samozřejmě i dostatek háčků na pověšení svých věcí“, uvedla ředitelka soutěže Iva Chalupníčková. „Komfortní zázemí pro soutěžní týmy je naší hlavní prioritou“, dodala.

Stejně jako v loňském roce bude vedle prostorných šaten i široký prostor pro rozcvičení týmů, který je dostatečně oddělen od soutěžního parketu. Soutěžící mohou navštívit řadu občerstvení s posezením uvnitř i venku. Pro menší děti bude k dispozici zábavná místnost s různými hrami nebo venkovní skákací hrad.

Věřím, že se u nás soutěžní týmy budou cítit stejně tak dobře jako loni. Opět proto uděláme maximum“, slíbila Iva Chalupníčková.

Loni si soutěžící prostory na Perníkové Kopretině pochvalovali. Letošní ročník slibuje to samé.